Special Products Agens ontzorgt werkgevers door haar unieke werkwijze en gezonde kijk op verzuim en re-integratie.

Special Products Agens (SPA) richt zich op medewerkers die in hun huidige functie willen blijven werken en daar gerichte hulp bij nodig hebben of zich moeten richten op een ander perspectief in hun loopbaan. Door de jarenlange ervaring die Special Products Agens heeft opgedaan in de reguliere re-integratie is zij als geen ander in staat de vertaalslag te maken van zieke medewerker naar re-integratie. Vele voorbeelden zijn te noemen daar waar re-integratie en uitval voorkomen had kunnen worden door een juiste aanpak aan het begin van het ziekteproces of nog eerder. SPA is er voor werknemers en werkgevers, om gerichte hulp te bieden bij verzuimproblematiek en ter preventie daarvan. Om zorg te dragen voor een vitale organisatie!

Special Products Agens is een landelijk werkend re-integratie bedrijf met diverse vestigingen en deskundig personeel. SPA heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bedrijf dat oplossingen biedt op complexe arbeidsmarkt- en mobiliteitsvraagstukken en kan daardoor als geen ander een partner zijn voor u als werkgever in zowel de publieke als de private markt!

Kortom: heeft u vraagstukken m.b.t. verzuim – inzetbaarheid en re-integratie waarbij externe expertise gewenst is of wilt u in het kader van MVO of het arbeidsgehandicapten quotum meer informatie over het in dienst nemen van arbeidsgehandicapte medewerkers? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

 

AGS_logo_special-products

 

 

 

 

Meer informatie of advies? Neem contact op