U zult zien dat het een heel verschil is met de oude website! De nieuwe website heeft prachtige achtergrondfoto’s. De kleurstelling past bij de vertrouwde Agens-kwaliteit die u van ons gewend bent. De diensten zijn gepresenteerd zoals het bedrijf is gegroepeerd: Taal en Special Products.

De website heeft niet alleen een nieuw design, maar is tevens responsive (multi-device). U kunt de Agens-website dus uitstekend bezoeken vanuit uw mobiele telefoon | smartphone, tablet en computer | laptop.

En het belangrijkste: onze diensten! Deze zijn duidelijk in beeld gebracht en binnen twee kliks bent u waar u moet zijn. Wij hebben gekozen voor vier soorten zoekmogelijkheden: de vrije zoekterm, zoeken via de doelgroep (TAAL) middels het oranje icoontje links bovenaan en door de scrollbeweging naar beneden naar “Kies uit een van onze producten”. Hierdoor is de website geschikt voor meerdere soorten van intuïtief gebruik.

Ook in 2015 willen wij de goede samenwerking met u graag blijven voortzetten op basis van inhoud en kwaliteit die Agens biedt. Wij willen onze parate en actuele kennis graag met u blijven delen op basis van concrete vragen die bij u leven.

Dit geldt natuurlijk ook voor u, als u voor het eerst met Agens in contact komt!

Wij hebben daarom veel aandacht gegeven aan mogelijkheden voor u om in contact te komen met Agens – daarvoor zijn verschillende contactbuttons aangebracht. U kunt door middel van telefoon en mail met ons contact opnemen en/of u laten terugbellen en terugmailen wanneer het u schikt.

Met Agens kom je verder! Omdat je verder wilt!

Ik ben heel trots om onze dienstverlening gepresenteerd te zien op deze wijze. Ik hoop dat 2015 voor u een bijzonder mooi jaar wordt en wens u veel genoegen met het lezen van onze website!

 

5 februari 2015AGS_basis-logo-RGB

Jurgen Poot
Directeur TAAL Agens