Thuis in uw eigen tempo een taal- of inburgeringscursus volgen? Dat kan bij Agens. Wij bieden inburgeringstrajecten, staatsexamentrajecten en taalcursussen in de virtuele klas aan. Online, maar wel met een échte leraar en klasgenoten. Het enige dat u nodig heeft is een computer en een goed werkende internetverbinding!

Doelgroep

Deze virtuele klas is bedoeld voor (verplichte) inburgeraars of mensen die de Nederlandse taal beter onder de knie willen krijgen. De virtuele klastrajecten zijn vooral geschikt voor mensen die weinig tijd hebben om klassikaal les te volgen, bijvoorbeeld door werk, gezin of opleiding.

Over de virtuele klas

Tijdens het intakegesprek wordt uw leerniveau bepaald. Aan de hand van dit niveau wordt bepaald welk traject het beste bij u past. Als u gaat starten met de virtuele klas krijgt u instructies over het inloggen met uw persoonlijke inlogcode, op het afgesproken tijdstip. Andere kandidaten verspreid over Nederland loggen op dat moment ook in. Na het inloggen ziet u uw docent en medecursisten. De docent geeft les en kan u met andere cursisten laten praten. Ook kan hij u individueel begeleiden of schrijf-, luister, lees- en spreekoefeningen geven. Kortom: een normale les, maar dan online.

Mist u een keer een les? Geen probleem. Alle lessen worden opgenomen, zodat u deze later thuis kunt volgen.

Voordelen:

  • U kunt overal inloggen: thuis, op het werk, of op vakantie.
  • U krijgt live les van een echte docent.
  • Ook al zit u alleen achter uw computer, praten met de docent of medecursisten is nog steeds mogelijk.

Trajectduur

Een online traject duurt tussen de 6 en 18 maanden, afhankelijk van de cursus en uw leersnelheid.

Tijdsbesteding per week

Per week besteedt u ongeveer 2 dagdelen aan dit traject. Dit staat gelijk aan 6 uur.

Inschrijven?

Wilt u zichzelf inschrijven voor één van onze virtuele trajecten? Dat kan via dit formulier. Na aanmelding ontvangt u binnen 24 uur een reactie van ons.

 

Meer informatie of advies? Neem contact op