Heeft u een werknemer met uitstekende technische kennis, maar kan hij of zij deze niet overbrengen vanwege onvoldoende taalbeheersing? Of vreest u voor grote problemen bij calamiteiten, omdat uw werknemers de veiligheidsvoorschriften niet begrijpen? Denk dan eens aan een Agens taaltraining voor op de werkvloer.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor personen die werkzaamheden verrichten in Nederland, maar de Nederlandse taal niet goed genoeg beheersen om hun functie optimaal uit te voeren.

Over de cursus

Ons uitgangspunt is het verhogen van de Nederlandse taalkennis die nodig is voor een specifieke functie. Wanneer de kennis van Nederlandse taal beter is, kan de werknemer ook beter presteren. De werkmethodiek van Agens kenmerkt zich door een individuele aanpak en de focus op kwaliteit.

U kunt bij Agens kiezen uit diverse trainingen. Wilt u een training in groepsverband, zodat thema’s als werkoverleg, functioneringsgesprekken of veiligheid aan de orde komen? Of maakt u liever gebruik van individuele trainingen, zodat iedere medewerker gericht kan werken aan zijn of haar ontwikkeling? Ook een combinatie van deze varianten is mogelijk.

Klassikaal, online of incompany? Het kan allemaal.

Kortom:

  • Uw vraag bepaalt de inhoud en de uitvoering van de trainingen.
  • Het taalniveau per individuele medewerker zal beter worden.
  • Deelnemers leren welke strategieën zij kunnen inzetten om hun kennis en taalvaardigheden tijdens het werk verder te ontwikkelen.

Trajectduur

Deze taalcursus duurt maximaal 12 weken.

Tijdsbesteding per week

Per week besteedt de werknemer ongeveer 2 dagdelen aan dit traject.

Inschrijven?

Wilt u één of meer van uw werknemers inschrijven voor onze zakelijke taalcursussen? Dat kan via dit formulier. Na aanmelding ontvangt u binnen 24 uur een reactie van ons.

 

Meer informatie of advies? Neem contact op